spokoceny Moje konto  Koszyk  Zamówienie  
  Start » Katalog » Moja Wish Lista Moje konto  |  Koszyk  |  Zamówienie   

z podkategoriamiw opisach Zaawansowane szukanie
KategorieProduktoweSklepu
AGD
BHP sprzęt i akcesoria
HDMI
Inteligentny dom
Kable
Monitoring i zabezpieczenia
Narzędzia i przyrządy
Oprogramowanie
Peryferia komputerowe
PROTEKT
PULSAR
Sieci - produkty sieciowe
Szafy RACK
Techniki montażowe
TV-SAT, radio, telefonia
Zasilanie
Zdrowie i Uroda
Złącza, wtyki, gniazda
Promocje
Nowe produkty
Wszystkie produkty
Cennik
Idź do kategorii
Opinie klientów o sklepie

Opinia napisana przez: kamila z kołczewo

Data dodania: 24/05/2011

Tytuł: rewelacja to mało

polecam wszystkim świetna obsługa ,super szybka przesyłka , przyzwoite ceny .
 
Opinia napisana przez: lech krawczyk z Ustka

Data dodania: 15/01/2010

Tytuł: pozytywny

przesyłka zgodna z opisem , dostarczona szybko.Polecam...
 
Opinia napisana przez: Tomasz Nagay z Gorlice

Data dodania: 08/11/2010

Tytuł: S2500HD

Rewelacyjna obsługa.Jedne z najtańszych aparatów foto. Niezwykle elastyczne podejście do niezdecydowanych i grymaszących oraz "mieszających" klientów.
 
Opinia napisana przez: Jan z Chorzów

Data dodania: 27/08/2010

Tytuł: Zadowolony

Towar dobrej jakości a ceny rewelacyjne! Nie warto kupować u Chinoli. Transport przesyłek lekko za wysoki
 
Opinia napisana przez: Irena Wnuk z Kłodzko

Data dodania: 01/01/2010

Tytuł: POZYTYW

Błyskawiczna wysyłka ,bardzo dobry kontakt telefoniczny,profesjonalna obsługa,Wszystko OK.
 
Opinia napisana przez: Tomasz Ciepierski z Ostrołęka

Data dodania: 01/03/2013

Tytuł: Super Sklep

Gorąco polecam!!! Bardzo dobry kontakt telefoniczny, profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, ceny-OK. Co więcej? Będzie Pan zadowolony :)
 
Opinia napisana przez: Ryszard Bąk z Pieńsk

Data dodania: 09/10/2010

Tytuł: Konkretny sklep

Towar dostarczono szybko, jestem zadowolony. Polecam
 
Opinia napisana przez: Zbigniew Nowak z Przedbórz

Data dodania: 29/06/2009

Tytuł: TS-119

Bardzo sprawne działanie. Najtańszy produkt. Ekspresowa wysyłka. Super.
 
Opinia napisana przez: Marek z Warszawa

Data dodania: 07/12/2008

Tytuł: super

To już nie pierwsze moje zakupy w sklepie, zawsze zakupy tutaj są przeprowadzane wzorowo.
 
Opinia napisana przez: Justyna Waszajło z Koczała

Data dodania: 28/07/2009

Tytuł: Superrrrr!!!

Jestem bardzo mile zaskoczona, że można być tak profesjonalnie "obsłużonym". Od początku do końca bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu, a towar dotarł w tempie ekspresowym. Ja też na pewno nie raz wrócę tutaj ponownie. Ceny też są rewelacyjnie konkurencyjne. Pozdrawiam:)
 
Opinia napisana przez: Barbara z Łódź

Data dodania: 31/01/2009

Tytuł: pozytyw

Gorąco polecam, sklep godny polecenia.
 
Opinia napisana przez: Sylwia z Radom

Data dodania: 07/12/2008

Tytuł: ok

Profesjonalna obsługa.
 
Opinia napisana przez: barbara starzec z rybnik

Data dodania: 12/01/2012

Tytuł: super

obsługa rewelacyjna.Zakupy zrobiłam już 3 razy i tu moje potrójne zadowolenie.Ceny bardzo konkurencyjne a towar jak zawsze zgodny z opisem.Czas dostawy towaru jak dla mnie expresowy.Już wkrótce robię nowe zamówienie.Gorąco polecam.
 
Opinia napisana przez: Hanna z Warszawa

Data dodania: 08/07/2012

Tytuł: POZYTYW

Ekspresowa wysyłka, towar w dobrej cenie, wszystko ok. POLECAM!!!
 
Opinia napisana przez: Sylwia z Gdynia

Data dodania: 17/12/2008

Tytuł: rewelacja

Zaskoczona jestem profesjonalizmem i szybkością realizacji zamówień, towar po zakupie następnego dnia był już u mnie, o wszystkim wiedziałam czy i kiedy paczka będzie wysłana, jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie, na pewno będę tutaj wielokrotnie wracać.
Napisz opinię o sklepie Dalej
Koszyk
więcej
... jest pusty
Przelicz wysyłkę
Informacje
Wysyłka towaru
Regulamin
Śledzenie przesyłki
Kontakt
Zwrot towaru
Wish Lista
Opinie o produktach
Opinie o sklepie
Propozycje zmian
FAQ
Mapa strony

Niniejszy cennik ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu Art..66par.1 Kodeksu Cywilnego oraz może nie odzwierciedlać aktualnych stanów magazynowych oraz cen produktów. Wszystkie znaki towarowe i nazwy firm zostały użyte jedynie w celu informacyjnym.
RSS

Copyright © 2005-2018 Spidernet
Powered by Spidernet
Odwiedź Telefony na ShopMania